Såld

Clear Round AB – lönsamt agentur- och tillväxtbolag med eget registrerat varumärke inom EU

Försäljnings- och agenturbolag under tillväxt som på kort tid, etablerat sig på marknaden för hästtransporter och hästlastbilar, där flera av landets etablerade ryttare och stuterier återfinns bland företagets kunder.

Med fokus på säker transport för hästen och föraren och med ett eget registrerat varumärke inom EU och Norge, ”äger man hela värdekedjan” från fabrik till kund. Clear Round ska erbjuda marknadens tryggaste och säkraste fordon för att transportera sin häst för att på så vis skapa ”ett vinnande liv med häst”. Ledningen i bolaget har sedan starten målmedvetet och systematiskt lagt grunden för ett välmående företag, med ett mycket gott renommé på marknaden.

Det finns en stor potential i att utveckla Clear Round vidare varför man välkomnar en ny ägare/delägare till företaget. Notera att Clear Round” varumärkesskyddats inom hela Europa avseende samtliga produkter till häst- och ridsporten (grupp nr. 12, 18 och 25) varför det finns goda möjligheter att utveckla fler produktkategorier under namnet Clear Round

Verksamheten som är flyttbar beräknas för verksamhetsåret 2022/2023 omsätta ca 30 MSEK med fortsatt god orderingång, tillväxt och lönsamhet.

Läs mer om företaget här: