Exitpartner förstärker med ytterligare en företagsmäklare i Stockholm.
 
Björn Bergman som tidigare arbetat som konsult med interimsuppdrag med fokus på ledning, verksamhets- och affärsutveckling kommer att arbeta tillsammans med Håkan Warnelid på norra Storstockholm och Uppland. Tillsammans får de möjlighet att ge våra uppdragsgivare en ökad servicegrad  med fler genomförda uppdrag.

2016-07-18

Kalmarkrogar

Nu är två av fyra Kalmarkrogar sålda. Den anrika Byttan köptes av komikern Robert Gustafsson och Anders Hansson Skaret. På en välbesökt presskonferens presenterade de entusiastiska köparna sina visioner för Byttan….om den nu ska heta så framöver. Det får vi se?

Den Indiska restaurangen Sarangi på Storgatan i Kalmar har, passande nog, köpts av indiern Anmol Rattan. Anmol är en mycket framgångsrik krögare i Oskarshamn och driver tillsammans med kompanjoner flera krogar. Nu tar man steget till Kalmar och ska satsa rejält på sin nya etablering. Kalmar har en ny spännande restaurang att se fram mot.

2016-07-18

Exitpartner fortsätter att förstärka sin marknadsposition i Västsverige.
 
Svante Magnusson är ny mäklare med placering i Göteborg och med ansvar för Halland. Svante kommer även att arbeta tillsammans med Kent Olsson i Göteborg där de skapar ett team för att ge våra uppdragsgivare bästa möjliga service. 
 
Svante har en bred erfarenhet av verksamhets- och affärsutveckling i ägarledda företag. Du hittar Svantes alla kontaktuppgifter under rubriken kontakta oss.

2016-07-18

Vi har växt från 5 mäklare till 11 sedan starten 2011 men fortfarande finns plats för fler kollegor.
 
Vill du ansluta till Exitpartner är du välkommen att kontakta Håkan Warnelid på tel. 08 650 63 60 eller via e-post hakan.warnelid@exitpartner.se för en förutsättningslös dialog. 

2016-07-18

För att stärka Exitpartners närvaro i västra Sverige har Anders Johnsson, f. o. m. februari ,  engagerats som ny mäklare.
 
Anders har sin verksamhet i Trollhättan och arbetar i första hand med Västra Götaland utom Göteborg.
 
Mer information hittar du under rubriken kontakta oss. 
 
 
 

2016-07-18

Exitpartner i Göteborg har fått förtroendet att sälja ett av Västsveriges större privatägda städföretag.

Bolaget erbjuder såväl företag som offentliga institutioner och privatpersoner ett brett urval av kvalificerade och miljövänliga städ- och underhållstjänster. Företaget är ISO-certifierat både för miljö enligt ISO 14001 och kvalitet enligt ISO 9001.

Årsomsättningen uppgår f.n. till drygt 30 mkr med en för branschen ovanligt hög lönsamhet och framtidsutsikterna är mycket goda.

För mer information kontakta Kent R Olsson på tel 031-350 25 20 eller via e-post kent.olsson@exitpartner.se.

2016-07-18