Vi på Exitpartner har världens bästa jobb – att hjälpa företagare som känner att det är dags att lämna över sitt företag till någon ny kraft. Exitpartner är specialinriktade på att hjälpa ägarledda företag som har mellan 5-25 anställda att sälja sitt företag. Det är ofta företag som har drivits ganska länge, som man känner att man vill hitta en ny ägare till. När vi börjar med ett nytt försäljningsuppdrag in är det alltid mycket uppgifter som måste tas fram för att kunna presentera företaget för de tänkta köparna.

Många företagare som funderar på att sälja

Det finns många företag som är i läget där de funderar på att sälja sitt företag, ofta beroende på ålder eller ändrade intressen. En försäljning av ett företag tar tid. Det viktigaste rådet är att börja försäljningsprocessen i tid.

Lyssna på podden i Entreprenörsdriv med vår ordförande Håkan Warnelid så får du en bra inblick i hur Exitpartner lyckas med försäljningen av ditt företag.
 
https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6441920205903007744 

2018-09-03

Två nya mäklare på plats i Exitpartner
 
Med vårens rekryteringar av Anders Bley i Stockholm och Olle Martinelle i Östersund fortsätter Exitpartner att stärka sin position som Expert på att sälja ägarledda företag i hela landet. Vårt starka och engagerade team ger dig den hjälp du behöver vid en företagsförsäljning.
 
Kontakta oss redan idag!

2018-09-03

Exitpartner förstärker med ytterligare en företagsmäklare i Stockholm.
 
Björn Bergman som tidigare arbetat som konsult med interimsuppdrag med fokus på ledning, verksamhets- och affärsutveckling kommer att arbeta tillsammans med Håkan Warnelid på norra Storstockholm och Uppland. Tillsammans får de möjlighet att ge våra uppdragsgivare en ökad servicegrad  med fler genomförda uppdrag.

2016-07-18

Exitpartner fortsätter att förstärka sin marknadsposition i Västsverige.
 
Svante Magnusson är ny mäklare med placering i Göteborg och med ansvar för Halland. Svante kommer även att arbeta tillsammans med Kent Olsson i Göteborg där de skapar ett team för att ge våra uppdragsgivare bästa möjliga service. 
 
Svante har en bred erfarenhet av verksamhets- och affärsutveckling i ägarledda företag. Du hittar Svantes alla kontaktuppgifter under rubriken kontakta oss.

2016-07-18

Vi har växt från 5 mäklare till 11 sedan starten 2011 men fortfarande finns plats för fler kollegor.
 
Vill du ansluta till Exitpartner är du välkommen att kontakta Håkan Warnelid på tel. 08 650 63 60 eller via e-post hakan.warnelid@exitpartner.se för en förutsättningslös dialog. 

2016-07-18

För att stärka Exitpartners närvaro i västra Sverige har Anders Johnsson, f. o. m. februari ,  engagerats som ny mäklare.
 
Anders har sin verksamhet i Trollhättan och arbetar i första hand med Västra Götaland utom Göteborg.
 
Mer information hittar du under rubriken kontakta oss. 
 
 
 

2016-07-18

Exitpartner i Göteborg har fått förtroendet att sälja ett av Västsveriges större privatägda städföretag.

Bolaget erbjuder såväl företag som offentliga institutioner och privatpersoner ett brett urval av kvalificerade och miljövänliga städ- och underhållstjänster. Företaget är ISO-certifierat både för miljö enligt ISO 14001 och kvalitet enligt ISO 9001.

Årsomsättningen uppgår f.n. till drygt 30 mkr med en för branschen ovanligt hög lönsamhet och framtidsutsikterna är mycket goda.

För mer information kontakta Kent R Olsson på tel 031-350 25 20 eller via e-post kent.olsson@exitpartner.se.

2016-07-18