Mer än företagsförmedlingVårt kunderbjudande är lite bredare och omfattar mer än bara själva försäljningen. Vi vill gärna komma in tidigt i processen vid en planerad företagsförsäljning. Vår Exitanalys visar på åtgärder för att öka företagets marknadsvärde och gör att hela säljprocessen går snabbare. Vi kan också vara din rådgivare när du redan har kontakt med köparen men behöver en företagsmäklares expertis för att genomföra försäljningen av företaget.

Den som är på jakt efter ett företag kan vi erbjuda hjälp genom ett sökuppdrag, men vi kan också assistera genom vår bevakningsfunktion här på hemsidan. Eller du kanske redan vet vilket företag du ämnar förvärva och behöver oss för själva genomförandet?
 
Vi erbjuder rådgivning och kapacitet för andra former av ägarförändringar – t.ex. analys, värdering och processledning för att identifiera och ta in partners och investerare i situationer där företaget behöver tillskott av ägarkapital och/eller kompletterande kompetens.  
Exitpartner tar uppdrag över hela landet och vi knyter till oss extern expertis på toppnivå när de egna resurserna inte räcker till. Varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller intresseanmälan om du är i behov av en kompetent och erfaren företagsmäklare.
 
Välkommen till exitpartner