Företagsmäklarna med erfarenhet

Exitpartner erbjuder ägare, styrelser och företagsledningar mäklartjänster och rådgivning vid ägarskiften. Alla våra mäklare har mångårig erfarenhet av företagsledning och kan guida dig rätt i processen.

Om oss

Mer än en företagsförmedling

Från att börja fundera på att sälja eller köpa ett företag är det många steg. Våra mäklare hjälper dig genom hela processen.

Vilken roll har vi på Exitpartner?

För dig som säljare av ett företag

Vi vill gärna komma in så tidigt som möjligt redan när tanken dyker upp hos dig. Vi är med dig hela vägen för att få till en lyckad affär. Vi skapar ett prospekt som marknadsförs både externt och via vår egen hemsida och matchas med vår intressentdatabas av aktuella köpare.

För dig som vill köpa ett företag

Vi håller också kontakt med dig som är köpare av företag. Du som söker det där speciella företaget inom en viss bransch – vi kan erbjuda dig hjälp genom att ta oss an ett sökuppdrag, men vi kan också assistera genom vår bevakningsfunktion här på hemsidan.

För dig som vill göra en värdering

Genom att starta med en Exit-analys kan vi visa på åtgärder som kan öka företagets värde och göra hela säljprocessen snabbare. De flesta som vill sälja sitt företag väntar i regel för länge. Gör dig själv en tjänst och kontakta oss medan företaget står på topp och du får mest värde, inte när du har trappat ned och tappat i omsättning. Vi vill hjälpa dig att få ditt livsverk att leva vidare.

För dig som vill göra en överlåtelse

Vi kan också vara din rådgivare när du redan har kontakt med en köpare men behöver en företagsmäklares expertis för att genomföra försäljningen av företaget.

För dig som behöver rådgivning

Vi erbjuder rådgivning för andra former av ägarförändringar – t.ex. analys, värdering och processledning för att identifiera och ta in partners och investerare i situationer där företaget behöver tillskott av ägarkapital och/eller kompletterande kompetens.

Exitpartner tar uppdrag över hela landet och vi knyter till oss extern expertis på toppnivå när de egna resurserna inte räcker till. Varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller intresseanmälan om du är i behov av en kompetent och erfaren företagsmäklare.

Välkommen till Exitpartner