Företagsmäklaren med erfarenhet

Exitpartner erbjuder ägare, styrelser och företagsledningar mäklartjänster och rådgivning vid ägarskiften. Alla våra mäklare har mångårig erfarenhet av företagsförmedling och kan guida dig rätt i processen.

Om oss

Mer än en företagsförmedling

Vi fungerar som rådgivare i allt som rör ägarfrågor i ett företag. Våra mäklare har lång erfarenhet av företagsledning och kan snabbt sätta sig in i din frågeställning och ge dig råd. Du får hjälp med analys och värdering och vi hjälper dig till rätt skatteupplägg. Från att börja fundera på att sälja eller köpa företag till en genomförd affär är det många steg. Våra mäklare hjälper dig genom hela processen.

Vilken tjänst vill du ha hjälp med av Exitpartner?

För dig som vill sälja ett företag

Vi vill gärna komma in så tidigt som möjligt redan när tanken dyker upp hos dig. Vi är med dig hela vägen för att få till en lyckad affär. Vi går igenom din verksamhet, ger dig förslag på åtgärder för att underlätta en försäljning, bistår med råd om lämplig köpare och hur vi hittar denne och skapar naturligtvis ett försäljningsprospekt som marknadsförs både externt och via vår egen hemsida och matchas med vår intressentdatabas av aktuella köpare.

För dig som vill köpa ett företag

Vi håller också kontakt med dig som är intresserad av att köpa företag. Du som söker det där speciella företaget inom en viss bransch – vi kan erbjuda dig hjälp genom att ta oss an ett sökuppdrag, men vi kan också assistera genom vår bevakningsfunktion här på hemsidan.

För dig som vill värdera ett företag

Genom att starta med en Exit-analys kan vi visa på åtgärder som kan öka företagets värde och underlätta försäljningen. De flesta som vill sälja sitt företag väntar för länge. Gör dig själv en tjänst och kontakta oss medan företaget står på topp och har högst marknadsvärde, inte när du har trappat ned och tappat i omsättning. Vi vill hjälpa dig att få ditt livsverk att leva vidare.

För dig som vill göra en överlåtelse

Vi kan också vara din rådgivare när du redan har kontakt med en köpare men behöver en företagsmäklares expertis för att genomföra försäljningen av företaget.

För dig som vill få rådgivning

Vi erbjuder rådgivning för andra former av ägarförändringar – t.ex. analys, värdering och processledning för att identifiera och ta in partners och investerare i situationer där företaget behöver tillskott av ägarkapital och/eller kompletterande kompetens.

Exitpartner tar uppdrag över hela landet och vi knyter till oss extern expertis på toppnivå när de egna resurserna inte räcker till. Varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller intresseanmälan om du är i behov av en kompetent och erfaren företagsmäklare.

Välkommen till Exitpartner – företagsmäklaren