EXITPARTNER HJÄLPER DIG MAXIMERA VÄRDET
Nu är det rätt tidpunkt att sälja företaget. Marknaden har av olika orsaker varit lite orolig men nu står köparna redo att börja investera. Som professionella rådgivare inom ägarfrågor och med ett omfattande nätverk av investerare står Exitpartner redo att stödja dig genom hela processen för att uppnå en framgångsrik exit.

Anledningarna till att fundera på en exit kan variera – kanske närmar sig pensionsåldern, känns det som om orken börjar sina, eller så har företaget expanderat och är redo att överlämnas till en ny ägare. Oavsett anledning strävar Exitpartner alltid efter att optimera försäljningsresultatet för dig som ägare. Varför en Företagsmäklare? – Vi på Exitpartner brinner för att skapa riktigt goda affärer. Genom att agera som strategisk partner leder vi dig genom hela processen, från början till slut. En bra affär åstadkommer vi genom vår unika Exitanalys, det vill säga en noggrann analys, värdering och prospektering av din verksamhet, genom att driva marknadsföringsaktiviteter, identifiera rätt köpare och därigenom maximera värdet av din företagsförsäljning, säger företagsmäklare Anders Bley. Försäljningsprocessen kan vara en lång resa, vanligtvis mellan sex och tolv månader, och ju tidigare du involverar oss desto smidigare blir resan.

Att anlita en mäklare är avgörande för att du ska kunna behålla fokus på din kärnverksamhet och undvika att företaget tappar fart och värde under processens gång. Exitpartner har en etablerad närvaro i hela Sverige från norr till söder, och har under tolv års erfarenhet i branschen byggt upp ett omfattande nätverk med starka relationer till både nationella och internationella kunder. Våra mäklare har även egna erfarenheter från entreprenörslivet, vilket gör att vi förstår affären ur både säljarens och köparens perspektiv.

Din största affär
Att sälja sitt företag kan vara den största och viktigaste
affären i ens liv. – För en entreprenör och företagare finns det ofta en dröm om att starta, driva och lämna något bestående efter sig. De driver både människor och samhället framåt och det är deras bolag som bekostar välfärden. Vi på Exitpartner ser till att bolagen fortsätter även när det är dags att överlåta sitt företag i nya händer. Tillsammans gör vidin exit till verklighet och låter ditt företag leva vidare, avslutar företagsmäklare Björn Bergman. Artikel/Annons SvD

Kalender
6 mars, 2024