Till salu:

Väletablerat Inredningsföretag - tillväxtbolag inom Design & Styling

Sedan starten har ägaren Giovanna målmedvetet och systematiskt lagt grunden för ett välmående företag där hon har ett mycket gott renommé både på den lokala marknaden och nationellt.

Med över 80 000 följare på sociala media (@hilkeindesign) och (@hilkecollection) fortsätter Hilkeindesign sin tillväxtresa. Stor potential finns i att expandera Hilkeindesign AB med fler fysiska butiker (egna eller via partnerskap) och eller att slå samman verksamheten med liknande koncept för att på så vis vinna skalfördelar och synergier.

Verksamheten bedrivs centralt i Linköping vid Stora Torget. Utöver den egna butiken som står för 35 % av omsättningen så sker 65 % av försäljningen via den egna hemsidan. I takt med ökad total försäljning så syns en markant ökning i den fysiska butiken där hemsidan och butiken kompletterar varandra på ett mycket positivt vis.

Bolaget ägs idag av Giovanna Hilke där hela eller delar av verksamheten initialt erbjuds till försäljning som aktiebolagsform. Giovanna önskar finna en ägare eller partner med resurser och erfarenhet att ta verksamheten till nästa nivå både nationellt och på sikt kanske även internationellt.

För ytterligare information ta del av nedanstående filmer som beskriver så väl förtaget som erbjudandet om försäljning.

Hilkeindesign – erbjuds till försäljning

Hilkeindesign – företagspresentation

Lyssna på Giovanna Hilke inför stundande försäljning genom att klicka på länken nedan.

Vänligen respektera att inte kontakta ägaren direkt eller besöka butiken utan ett inbokat möte.
Välkommen med intresseanmälan samt en presentation till Roger Eriksson företagsmäklare roger.eriksson@exitpartner.se

Omsättningsintervall 5-10 MSEK
Lönsamhet positiv

Läs mer om företaget här:

Intresseanmälan

Är du intresserad av objektet och vill veta mer? Fyll i formuläret här nedan så hör vi av oss eller så kan du ringa eller maila mig direkt. Jag ser fram emot att höra av dig.
/Roger Eriksson, mäklare

Intresseanmälan

Är du intresserad av objektet och vill veta mer? Fyll i formuläret här nedan så hör vi av oss eller så kan du ringa eller maila mig direkt. Jag ser fram emot att höra av dig.
/Roger Eriksson, mäklare