Till salu:

Pensionat Järnavik

ÄR SOM ÄR ETT NAV ut i Blekinges skärgård, härifrån går färjan till Tjärö!

Familjen Norberg Pfeifer driver Pensionatet sedan några år och har satt sin prägel vad det gäller inredning, stil och trädgård och där myskänslan nästan går att ta på!

Huset byggdes som ett bostadshus till dem som drev handel i hamnen och har de senaste åren genomgått en stor renovering för att kunna bedrivas som pensionat.
Här kan ni andas frisk havsluft och varva stillasittande föreläsningar med exempelvis walk and talk i naturen eller ett outdoor-office i trädgården. Ni kommer att få njuta av god hemlagad mat i Pensionat Järnaviks alldeles egna Hamnkrog! Pensionatet har ett fantastiskt läge vid hamninloppet i Järnaviks hamn med flera naturreservat utanför dörren.

Boendet innefattar 11 rum med sammanlagt 32 bäddar, varav en loftlägenhet med fem sängar.
Samt en paradvåning som hyrs ut veckovis men kan även användas som eget boende, våningen är på 120m2 med öppen planlösning, 3 sovrum med dubbelsängar, badrum med toalett och dusch, egen tvättstuga, Stort kök med en köksö, tv-rum , mat-rum samt balkonger i söder-väst och norr med bedårande utsikt!

Hamnkrogen har öppet för à la carte löpande under sommarmånaderna och resten av året tar man emot beställningar eller catering för sällskap över 10 personer.

Här ordnas olika temakvällar under året, och man jobbar i största möjligaste mån med så lokalproducerade råvaror som möjligt där menyn anpassas efter säsongens råvaror av den eminenta kökspersonalen. Skärgården utanför pensionatet är som tidigare nämnts helt unik och sevärdheter och upplevelser med olika aktiviteter finns inom 20km, Cyklar-paddling-båtturer-bad-minigolf-Safariparken(Eriksberg) -Fiske-Islandshästar-Äventyrsbad-Yoga mm.mm.

PENSIONATET:
BOSTADSAREA: 312M2
MARKAREAL: 2.084M2
Tomt: Friköpt
BYGGÅR: 1851.
FASTIGHETSBETÄCKNING: Järnavik 1:55

HAMNKROGEN/ CAFEET”
BYGGÅR: 1929

Hjärtligt Välkomna till något ”Alldeles extra´´
Verksamheten säljs som Bolagsaffär inkl.fastigheten.

(Sekretessavtal krävs för att kunna ta del av objektet)

Leo Ulmborg
Företagsmäklare
Exitpartner
leo.ulmborg@exitpartner.se
0706 57 60 38

Intresseanmälan

Är du intresserad av objektet och vill veta mer? Fyll i formuläret här nedan så hör vi av oss eller så kan du ringa eller maila mig direkt. Jag ser fram emot att höra av dig.
/Leo Ulmborg, mäklare

* = obligatorisk uppgift

Intresseanmälan

Är du intresserad av objektet och vill veta mer? Fyll i formuläret här nedan så hör vi av oss eller så kan du ringa eller maila mig direkt. Jag ser fram emot att höra av dig.
/Leo Ulmborg, mäklare

* = obligatorisk uppgift