ACQUO of Sweden - erbjudande om delägarskap och förvärv

Företaget ACQUO of Sweden från Norrköping tillverkar och säljer exklusiva modestövlar i naturgummi under eget varumärke.

Försäljning sker över Internet genom www.acquoofsweden.com. Företaget är under stark tillväxt och har på de senaste två åren sålt och levererat produkter till kunder i 37 olika länder runt om i världen, vilket visar på ett stort globalt intresse.

Sedan starten har ägaren målmedvetet och systematiskt lagt grunden för ett företag med ett mycket gott renommé och god kvalité där man nu står väl rustade inför att ta nästa steg på tillväxtresan, där det långsiktiga målet är att växa och tillförskansa sig en ledande position på den globala marknaden.

Företaget söker nu efter en samarbetspartner och delägare som har erfarenhet från global expansion e-handel, produktutveckling inom fashion, import/export mm.

Skriv några rader och berätta varför just du skulle vara rätt delägare och partner för ACQUO of Sweden.


För bilder och hemsida se länken nedan.

Därefter kommer vi att översända sekretessavtal för signering samt ytterligare information om bolaget, dess ägare och de möjligheter som finns samt boka upp möte för en personlig presentation.

 

Fakta

Bransch: Handel
Belägenhet:   Östergötland
 
Omsättning: 0 - 2 Mkr
Resultat: 0 - 2 Mkr
Prisidé: Ej angiven

 

Länkar

  http://www.acquoofsweden.com
  https://myalbum.com/album/4hqcWcV2MluG

Intresseanmälan

Intresserad av objektet? Skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt.

Mäklare

Roger Eriksson

Roger Eriksson